2018-11-17 Captain's Dinner

Met zo'n veertig aanwezigen was het clubhuis weer aardig gevuld. De koks prensteerden het traditionele menu van raasdonders met spek, ook wel bramstaglopers genaamd.

Margret deed een aanbieding van een mooie Italiaanse rode wijn. Een deel van de opbrengst was bestemd voor een goed doel.

Aad van Schaik reikte aan de winnaar van het wedstrijdseizoen 2018 een prijs uit die gezien de opgetogen blik van Eric van Straaten in de smaak viel.

2018-09-22 Barbecue

Ondanks de regen is de jaarlijkse BBQ goed verlopen. Voor het clubhuis was een partytentje geplaatst waaronder het goed braden was. In ons clubhuis is het altijd gezellige, wat voor weer het ook is.

2018-05-22 Pinkstertocht

Zo'n tien schepen voeren mee met de pinkstertocht van dit jaar. Verblijf in de Wijnhaven van Dordrecht. Het weer was prachtig. Er was een excursie naar de distilleerderij van Rutte en later nog een stadswandeling.

2018-01-27 Poters

Het clubhuis zat weer bomvol. De traditie van poters aan het einde van de maand januari blijft onverminderd in trek. Meer dan 50 deelnemers hebben gesmuld van de pittige bruine bonensoep, de poters met uitgebakken spekjes en het weer buitengewoon gevarieerde puddingbuffet. Hulde aan onze koks John en Mart.