2019-02-09 Zuidpoolexpeditie Scott, filmavond verzorgd door Scladis en Flash

2019-01-26 Poters en pudding, o ja en ook soep

Het was lekker druk in ons clubhuis. Alle tafels en de gehele bar waren bezet. Zo hoort het! De soep ging vooraf, toen de poters, die waren fameus en tot slot nog het uitgebreide puddingbuffet. Dit alles bereid door de onvolprezenkeukenploeg John en Mart. Barvrouw Corrie moest ook flink aanpoten. Dank ook aan iedereen die heeft geholpen met het serveren van de gerechten en later met het ophalen van de lege borden.

2019-01-12 Nieuwjaarsreceptie

Hieronder een kleine reeks foto's van de nieuwjaarreceptie van dit jaar. De sfeer was uitstekend. In zijn openingsrede riep de voorzitter wel op om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst voldoende leden blijven houden. We hebben een mooi en intiem clubhuisje en een prettige haven.