2016-09-10 Zeer geslaagde terugkomdag voor onze jeugdige zeilers

De jeugd heeft zich gemeld tussen 12 en 13 uur om te gaan genieten van een gezellige terugkomdag van het jeugdzeilen van het afgelopen seizoen.

Iedereen kreeg bij binnenkomst in het clubhuis ranja in de kleuren rood of oranje en er werd heerlijk gesnoept uit de schalen zoetigheid die voor de kids op tafel stonden.

Toen iedereen aanwezig was heeft Melissa Peeman (de organisatie van dit jaar jeugdzeilen) het palaver gehouden voor het middagprogramma dat gevuld was met allerlei leuke dingen, zoals zeilen met de optimist en de splash van de vereniging.

Na een geweldige middag op het water met meer dan perfect weer zijn ze allemaal weer heelhuids teruggekeerd naar ons mooie clubhuis.

Een middag zeilen maakt uiteraard erg hongerig en dat hebben we geweten ook want tante Corry had het druk met het bakken van ongeveer 150! pannenkoeken die bijna allemaal opgepeuzeld waren aan het einde van de avond.

Na de pannenkoeken hebben we allemaal nog heerlijk een ijsje gegeten en wat gedronken, zodat er weer volop energie in de jeugd zat om aan de speurtocht te gaan beginnen.

Ook de speurtocht was een initiatief van Melissa en de jeugd vond het prachtig. Van jachthaven Atlantica uit Stad aan het Haringvliet was er voor de jeugd gezorgd met leuke zaklampjes en mooie opblaas aliens, dit werd erg gewaardeerd door iedereen. Van ons allen vriendelijk dank hiervoor.

Ook de mensen uit Den Bommel waren weer van de partij en ook zij hebben weer heel erg hun best gedaan. Heel veel dank daarvoor.

Het was voor iedereen een topdag die rond 22 uur ten einde kwam en waar met veel voldoening op kan worden teruggekeken.

En dan durven sommige mensen WV Flacquee nog een club van zure oude mannen te noemen!

Programma Jeugdwatersportdagen 2016
In deze flyer kun je lezen wat er allemaal gaat gebeuren bij de jeugdwatersportdagen. Er is weer een zwembadmiddag en er zijn drie zaterdagen met veel zeien en andere activiteiten in drie verschillende havens. Schrijf je in en doe met ons mee!
Jeugdwatersportdagen 2016 aankondiging.pdf (306.38KB)
Programma Jeugdwatersportdagen 2016
Jeugdwatersportdagen 2016 aankondiging.pdf (306.38KB)