DRUK BEZOCHTE KINDERWATERSPEELDAG

Afgelopen zaterdag, 29 juni, vond de derde Kinderwaterspeeldag plaats.

In samenwerking met Hart van Goeree-Overflakkee deden ruim 300 kinderen mee aan deze dag. In een zonovergoten havenkom zwommen en speelden de kinderen alsof het een lieve lust was.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de dag die werd afgesloten met een schuimparty.

Namens Hart van Goeree-Overflakkee en de vereniging willen we de vrijwilligers van onze vereniging hartelijk bedanken voor hun inzet.

------------------------------------------------------------------------------------------------

8-9-10 juni 2019 Pinkstertocht viel niet in het water

Ondanks de slechte weersvooruitzichten is de Pinkstertocht niet in het water gevallen. Op zaterdag vertrok men naar Steenbergen waar s'avonds al van een heerlijke maaltijd werd genoten. Kijk hieronder naar de foto's en een mooi filmpje van de aankomst van de Marretje.

• DJI_0395
  • WhatsApp Image 2019-06-10 at 21.25.04(1)
  • DJI_0374
  • WhatsApp Image 2019-06-10 at 21.25.48(1)
  • WhatsApp Image 2019-06-10 at 21.25.04

2019-02-09 Zuidpoolexpeditie Scott, filmavond verzorgd door Scladis en Flash

2019-01-26 Poters en pudding, o ja en ook soep

Het was lekker druk in ons clubhuis. Alle tafels en de gehele bar waren bezet. Zo hoort het! De soep ging vooraf, toen de poters, die waren fameus en tot slot nog het uitgebreide puddingbuffet. Dit alles bereid door de onvolprezenkeukenploeg John en Mart. Barvrouw Corrie moest ook flink aanpoten. Dank ook aan iedereen die heeft geholpen met het serveren van de gerechten en later met het ophalen van de lege borden.

2019-01-12 Nieuwjaarsreceptie

Hieronder een kleine reeks foto's van de nieuwjaarreceptie van dit jaar. De sfeer was uitstekend. In zijn openingsrede riep de voorzitter wel op om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst voldoende leden blijven houden. We hebben een mooi en intiem clubhuisje en een prettige haven.