Welkom op de website van Watersportvereniging Flacquee

PASSANTEN KLIKKEN HIER

NIEUWE HAVENCOMMISSARIS

Na uitvoerig beraad heeft het bestuur besloten Ron Vijfhuizen voor te gaan dragen als havencommissaris tijdens de Algemene Ledenvergadering van onze watersportvereniging.

Ron is heel zijn leven al een vervend watersporter. Nadat hij jarenlang actief waterskiër is geweest heeft hij zich de laatste jaren bezig gehouden met zeilen. Ron en zijn vrouw Sylvia zijn de trotse eigenaren van de zeilboot Suus.

Tot aan de ALV zal Ron de functie van havencommissaris waarnemen.

We wensen Ron veel plezier met zijn rol binnen het bestuur en wensen hem veel succes

Lekker even weg? Zorg er voor dat je bordje op GROEN staat! Er is momenteel vrij weinig ruimte in de haven en de plekken zijn hard nodig. Je ziet het niet terug op je factuur maar de vereniging krijgt wel degelijk compensatie voor het gebruik van onze boxen als wij weg zijn. Ga je dus al voor 1 nachtje weg? Bordje op GROEN!

Bel of mail even een dag van tevoren met de havenmeesters op  0187-482068 / havenkantoor@goeree-overflakkee.nl , zij zetten je bordje dan weer op ROOD zodat, als je terugkomt, jou box weer vrij is.

CLUBGEBOUW WEER OPEN

Ons clubhuis is elke vrijdagavond vanaf 20:00 uur geopend. Zoals een ieder van ons weet is ons clubhuis niet zo heel groot dus moeten we wel rekening met elkaar houden en proberen om ons gezonde verstand te gebruiken door ons gewoon aan de regels te houden, en dat moet kunnen.

• Wij kunnen aan de bar zitten met genoeg tussenruimte van elkaar en er is plaats genoeg om het toch gezellig te hebben.
  • We hebben ook een uitstekend afzuigsysteem in onze club, dat misschien een beetje gehorig is, maar het zorgt er wel voor dat we veiliger kunnen vertoeven in ons gezellige gebouwtje.
De koffie staat gereed, voorlopig is er voor passanten nog even geen ruimte in het clubhuis!

Onze vereniging voldoet sinds 30 april 2018 aan de  Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  Zie  onder de knop <Bestuur/Privacybeleid WV Flacquee>

E-mailen
Bellen