Reisverhalen of interessante stukken van leden van onze vereniging vind je hier.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er is 2000 kg lood nodig voor de kiel van mijn schip in aanbouw

Na afloop van de snertrace vroeg Jan de Lint aan mij of ik nog iets aan oude accu’s had. Ik antwoordde: ‘Ja, die kan ik namelijk wegbrengen naar de metaalrecycling en inwisselen voor lood. Ik kom ze morgen wel bij je ophalen!’ Hans-Peter Cremer zei: ‘Ik heb er ook nog en paar, neem die morgen ook maar mee.’ Arno de Jong had ook nog zo’n versleten lor staan.

Mart Verbeek kwam erbij zitten en vroeg verbaasd: ‘Lood verzamelen? Waarom? Ik heb net 400 kg lood weggebracht, ik kende niemand die het wilde hebben!’ Wat ontzettend jammer, ik ben juist op zoek naar lood. De inzameling van 5 accu’s heeft mij 58 kg lood opgeleverd en dat is een behoorlijk substantiële bijdrage.

Dus mensen, zegt het voort! Ik ben op zoek naar oude accu’s, metaal of lood. Ik kom het graag bij u ophalen. Ik ben bereikbaar op 06-4801 7108.

Ik heb ‘maar’ 2000 kg lood nodig, dus elke oude accu, alle metaal of lood is welkom.

Bij voorbaat hartelijk dank,

Paul Cox