Dubbel afmeerverbod

De boxen aan het Vingerling, ter hoogte van het clubhuis, komen niet meer terug. Deze langsteiger zal gebruikt gaan worden voor passanten en/of dagjesmensen die ‘even’ onze haven aandoen. Het is niet toegestaan om daar dubbel af te meren.  Ook om onze leden in de boxen aan de overzijde genoeg ruimte te bieden om in en uit hun box te varen. De havenmeesters zullen hierop toezien.

Moorings

De moorings op het Haringvliet zullen naar verwachting op 14/15 juni aanstaande worden geplaatst.

LICHTSCHIP GOEREE

Het vuurtorenlicht van lichteiland Goeree in positie 51 graden 55.4885 minuten N / 003 graden 40.1192 minuten E,  karakter  FL(4) 20 s. is definitief gedoofd. Vanaf heden is het platform verlicht d.m.v. aanstraalverlichting en op de 4 hoekpunten voorzien van witte verlichting met karakter Mo(U) 15 s, tevens is het platform voorzien van geluidssignaal Mo(U) 30s., en Racon (T).

SCHUTSLUISTIJDEN MIDDELHARNIS

Nu de wind in kracht toeneemt en het water flink wordt opgestuwd in het Haringvliet zijn de sluizen vaker gesloten. Ook het kierbesluit is hier debet aan. Hierdoor is het handig om te weten wanneer de sluizen bediend worden. Bij een waterstand van 0,70 meter + NAP vindt schutten plaats op de hele uren.

Klik HIER voor de opening- en schuttijden

Klik HIER oor de actuele waterstanden op het Haringvliet

Van A naar Beter, ook op het water!

Varen doe je Samen!

Ga je het water op?

Hoe zijn de weersverwachtingen?
Is je boot in orde?
Kaarten en almanak aan boord?
Heb je stremmingen en andere actuele vaarweginformatie gecheckt?
Ken je de vaarregels?

Alles wat nodig is voor een goed voorbereide vaartocht. Dat vind je op de website, www.varendoejesamen.nl

Gemakkelijk vindbaar. Met veel interessante achtergrondinformatie, met kaarten en apps. Leuk om te weten, leuk om te leren en essentieel om te doen.

Voor watersporters op alle niveaus en voor beroepsschippers. Veilig varen, meer vaarplezier.

Dat is waar ‘Varen doe je Samen!’ voor gaat.

E-mailen
Bellen