AANGEBODEN

Hier kunnen leden boten of onderdelen van boten aanbieden, stuur een mail naar siteredactie@watersportverenigingflacquee.nl om je advertentie te laten plaatsen.

TE KOOP

Conditie             :             Gebruikt

Type                    :            Friendship

Materiaal           :             Polyester

Lengte                :             6 tot 9 meter

Prijs                    :             Nader overeen te komen

In nette staat verkerende Friendship

2 jaar geleden vrijwel nieuwe Yanmar 18 pk geplaatst

Ook romp enz 2 jaar geleden geschilderd, 2012 nieuwe bekleding kussens, Rolgenua, Grootzeil, Spinaker, Boom, Automatische piloot.

Maar kom vooral kijken en varen. (Moeten het schip nog wel uit zijn winterslaap halen. Dat is ook de reden van verkoop. Geen tijd)

Bel voor meer info met Joost van Welsenis; 06-28250706

Te koop.

Wegens vergissing in de diameter bij het bestellen! Splinter nieuwe Dynemalijn 10mm  26 meter. Nieuwprijs € 120,--  Kan weg voor € 80,--

Reageren naar: Arno de Jong, Telefoon: 06-53329230 of mail: a.a.dejong@planet.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jakon I bouwjaar 1985, volledig zeilklaar,

Compleet, grootzeil 2 jaar oud, fok , genua, Suzuki bb motor in bun 8 pk viertakt, elektrisch gestart met afstandsbediening(2015), chemisch toilet, zonnepaneel 40 watt, accu (2018), radio/MP 3 met USB, anker, fishfinder en kompas.

Compleet met op maat gemaakt afdekzeil voor in de winter. Motor elke winter onderhoudsbeurt gehad. Dit jaar 4 lagen primer en 3 lagen antifouling aangebracht.

L 7.60 B 2.25 D 1.00

Vraagprijs 2750 euro